Μία νέα αρχή…

Η αυτονομία και η ανεξαρτησία ήταν και θα είναι πάντα οι μεγαλύτερες αξίες μου.

Ποιο είναι το Όνειρο;

Να βγάλω για πάντα από τη ζωή μου τα ναρκισσιστικά αφεντικά και αυτού του είδους τους ανθρώπους γενικότερα. Να μην τους έχω ανάγκη για να ζήσω.

Νομίζω οτι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν κι εμένα εκεί έξω, που μοιράζονται κι αυτοί το ίδιο όνειρο.

Πώς θα το πετύχουμε αυτό;

Θα πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Στο προηγούμενο post είπα οτι σκοπεύω να οργανώσω μια διαδικτυακή κοινότητα, τόσο ενεργή και αποτελεσματική, που να γίνει κάτι σαν κίνημα (όχι, καμία πολιτική χροιά σε αυτό, απολύτως). Ένα καθαρά ανθρώπινο και δυναμικό κίνημα. Και αυτό ακριβώς θα κάνω.

Συνεχίστε να επισκέπτεστε το narcisos.net. Υπάρχει πολύ ακόμα υλικό, πολλά άρθρα που πρέπει να δημοσιευθούν, για να κατανοήσουμε το φαινόμενο και να προστατευτούμε από αυτό.

Όπως είπαμε και σε παλιότερη δημοσίευση, η Εκπαίδευση και η Ενημέρωση είναι ό,τι το σημαντικότερο.

Όμως η Εκπαίδευση και η Ενημέρωση θα πρέπει να έρθει ΕΞΩ από εμάς. Από άλλους ανθρώπους. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ούτε καν να φανταστούμε μια κατάσταση, μια πραγματικότητα που μας ξεπερνά, που είναι για μας αδιανόητη και αποκρουστική. Οτι είμαστε μέρος ενός παιχνιδιού του οποίου την ύπαρξη ούτε καν γνωρίζουμε. Και μάλιστα στο παιχνίδι αυτό είμαστε ο πιο αδύναμος κρίκος. Αφού δε γνωρίζουμε το παιχνίδι, ούτε τους κανόνες του, πώς θα μπορέσουμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας; Να αποκτήσουμε αξία, φωνή και δύναμη και να μην είμαστε πια ο αδύναμος κρίκος;

  • 5 Μαρτίου 2017
  • narcadmin

Σχόλια

eleni

1 Αυγούστου 2018 στις 2:25

Συγχαρητηρια στη σελιδα σας!! Κανετε εξαιρετικη δουλεια και μας βοηθατε να ξεπερασουμε αρνητικα συναισθηματα μιας και ειμαι και γω θύμα ενός ψυχοπαθή. Συνεχιστε το έργο σας.

Vaso

29 Απριλίου 2018 στις 16:00

Έχετε δίκιο η γνώση είναι δύναμη. Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να μας ενημερώνετε.

Petrina

24 Ιουνίου 2018 στις 22:46

Ναι μια νέα αρχή αλλά είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό. Ειδικά όταν έχεις περάσει πολλά χρόνια με έναν νάρκισσο νοιώθεις πως ότι και να κάνεις επειδή δεν θα είναι εκείνος μαζί σου θα νοιώθεις ένα κενό και δεν θα πάρεις ευχαρίστηση ακόμη και από όσα σου άρεσαν.

Βαγκελης

26 Δεκεμβρίου 2018 στις 13:56

Ο ναρκισσος είναι ενα ψέμα τίποτα δεν είναι αλήθεια απατά εξαπατά λέει ψέματα. Γιατί. Τι εφταιγα εγώ και όλοι μας. Μας έλειπε το όνειρο το παραμύθι που μας πρόσφεραν αλλά από πίσω ήταν η φρίκη ο πόνος. Εμένα μετά από αυτό όλος ο κόσμος μου φαίνονται αγγελούδια. Ας τους συγχωρήσουμε κι ας φύγουμε μακριά από αυτούς.

Γράψε κι εσύ ένα σχόλιο...

Όλα τα σχόλια για να δημοσιευτούν πρέπει πρώτα να εγκριθούν από το διαχειριστή.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ narciSOS.net

Τα άρθρα στο narcisos.net δημοσιεύονται σε αραιά και τυχαία χρονικά διαστήματα. Μπορείτε αν θέλετε να δώσετε το email σας ΕΔΩ, ώστε να σας ενημερώνω μόλις δημοσιευτεί νέο άρθρο.